Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10. J.R. Ward: Megsebzett szerető

2009.03.27

 

 

Kép

 

 

 

A New York-i Cladwell éjszakai sötétjében halálos háború folyik a vámpírok és gyilkosaik között. A harcot a hat vámpír harcosból álló csapat, a Fekete Tőr Testvériség vívja. Zsadist közülük a legveszélyesebb, a legrémisztőbb.

Zsadist, akit korábban vérrabszolgaságba kényszerítettek, még mindig viseli szenvedéssel és megaláztatással teli múltja sebhelyeit. A csillapíthatatlan dühéről és sötét oldaláról hírhedt férfitól mind a vámpírok, mind az emberek rettegnek. Egyetlen társa a harag, egyetlen szenvedélye a terror – amíg meg nem ment egy csodálatos nőt...

J. R. WARD megírta korunk legsikeresebb „véres-romantikus” sorozatát, melynek világszerte szép számmal vannak hódolói. Az Ulpius-ház az Éjsötét szerető és a Síron túli szerető után a sorozat harmadik részével csábítja olvasóit Ward káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világába.

 

 

Egyik kedvenc részem: 

 

– Ne nézz már így rám! – dörmögte Phury, miközben a szobában sántikált. Az oldala úgy fájt, mint a fene, de próbált felkészülni arra, hogy kimegy, Butch aggódó tyúkanyó-tekintete azonban nem sokat segített rajta.

A rendőr megrázta a fejét.

– Orvoshoz kellene menned, nagyfiú!

A tény, hogy a zsarunak igaza volt, csak még jobban feldühítette.

– Dehogy kellene.

– Hát, ha a díványon akarod tölteni az estét, akkor nem is. De ha harcolni akarsz? Ugyan már, haver! Ha Tohr tudná, hogy ilyen állapotban akarsz kimenni, leharapná a fejedet.

Ez igaz volt.

– Nem lesz semmi baj, csak egy kicsit be kell melegítenem.

– Naná, a nyújtás rengeteget segít azon a lyukon a májadban. Vagy tudod mit, hozhatok egy kis izomlazító krémet, és kimasszírozhatnám belőle. Na? Klassz terv, nem igaz?

Phury ránézett a szoba másik végéből, mire Butch felvonta az egyik szemöldökét.

– Az agyamra mész, zsaru.

– Nem mondod! Vagy mit szólsz ehhez… ordíthatsz rám, amíg elviszlek Havershöz.

– Nincs szükségem kísérőre.

– De ha én viszlek oda, akkor legalább biztosan tudnám, hogy elmentél. – Butch kivette a zsebéből az Escalade kulcsát, és meglóbálta a levegőben. – Különben is, remek taxisofőr vagyok. Kérdezd csak meg Johnt!

– Nem akarok odamenni.

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.