Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12. J.R. Ward: Feloldozott szerető

2009.03.27

  

Kép

 

 

 

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között…

A könyörtelen Vishous pusztító átokkal kénytelen együtt élni, és azzal a rémisztő képességgel, hogy a jövőbe lát. Az apja által vezetett harcosok táborában nőtt fel, ahol sokszor bántalmazták. A testvériség tagjaként nem érdeklik az érzelmek, csupán az Alantasok Társaságával folytatott háború.

Mégis egy emberi lény, Jane Whitcomb doktornő menti meg a biztos haláltól, akinek feltárja lelkét és szenvedéseit, és életében először megtapasztalja az igaz szerelmet. Sorsát azonban így sem kerülheti el, hiszen előre látta; a nőnek nincs helye az életében.

J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

 

 

Kedvenc részeim:

 

Zsadist rontott be nagy sebbel-lobbal a konyhába.

– A francba! A francba… a francba…

– Mi a gond, testvér?

– Órám lesz, és késésben vagyok. – Felkapott egy teli zacskó zsemlét, majd kivett a hűtőből egy pulykacombot és egy nagy doboz fagyit. – A francba!

– Ez a reggelid?

– Pofa be! Így már majdnem pulykás szendvics.

 

 

 ******************************************

 

         V Jane-re pillantott. A nő Rhage-et nézte. Úgy, mint egy orvos. Szemügyre vette az alakját, szemrevételezte a testrészeit tetőtől talpig, és magában elképzelte, milyen lehetnek a szervei belülről. Legalábbis V remélte, hogy erről volt szó. Az a gazember Hollywood elképesztően jóképű volt.

         V érezte, hogy szemfoga figyelmeztetően lüktet, és arra gondolt, vajon visszatér-e valaha is a régi nyugalma. Mert jelenleg úgy tűnt, minden élőlényre féltékeny, ami nadrágot visel és Jane közelében van.

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.