Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8. J.R. Ward: Éjsötét szerető

2009.03.27

 

 

Kép

 

 

 

 

 

Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől.

 

Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa…

Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy…

Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

 

 

Egyik kedvenc részem:

 

 

Butch odafordult a mellette horkoló alakhoz. Egy férfit látott, aki mélyen aludt. A takarót állig magára húzta, csak sötét haja látszott ki a párnából.

Ekkor minden eszébe jutott.

Vishous fekszik mellette, az új barátja.

Ő is Red Sox-rajongó. Rafinált egy fickó.

És vámpír.

Megdörzsölte a homlokát. Sokszor előfordult már, hogy amikor megfordult az ágyban, azon gondolkozott, ki alszik mellette, de alighanem ez viszi a pálmát.

Hogy kerültek… Ja igen. Kidőltek, miután megitták Tohr whiskyjét.

Tohr. A Tohrment rövidebb változata.

Istenem, még a nevükre is emlékszik. Rhage. Phury. És az a sebhelyes fickó, Zsadist.

Nem hétköznapi nevek, az már igaz. Hogy is nézne ki, ha egy halálos, vérszívó vámpírt Howardnak vagy Johnnak hívnak?

Jaj, ne, Walter, kérlek, ne harapj meg!

Jézusom, teljesen be fog csavarodni.

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.