Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


19. Charlaine Harris: Vörös telihold (True Blood 9.)

2010.06.17

 

 

Kép

 

 

 

 

 

  

 

Sookie Stackhouse életének megszokott szereplői a környezetében élő vámpírok és alakváltók. Vérkötelék fűzi a helyi vámpírközösség jóképű vezetőjéhez, a főnöke alakváltó, a bátyja pedig vérpárduc… A helyiek számára azonban a vámpírok rejtélyes, félelmetes lények, a vérfarkasok létezéséről pedig sejtelmük sincs.

Egészen mostanáig. A vérfarkasok és az alakváltók úgy döntenek, hogy kilépnek a világ elé, és felfedik valódi természetüket.

Először úgy tűnik, minden rendben van. De nemsokára egy vérpárduc megcsonkított testére bukkannak a bár mögött, ahol Sookie dolgozik. A lány ismeri az áldozatot, és úgy érzi, segítenie kell a gyilkos felkutatásában.

Azt azonban nem sejti, hogy Bon Temps-t még nagyobb veszély fenyegeti. A vámpíroknál és vérfarkasoknál sokkal ősibb, sokkal hatalmasabb lények háborúra készülődnek. És Sookie természetesen megint az események középpontjában találja magát…

Charlaine Harris magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.

„Pikánsan pokoli”
- Dallas Morning News
 

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lady30@freemail.hu

LadyA,2010.08.22 18:34

Köszönöm a bizalmat. Úgy tudom, hogy a 8. rész októberben, a 9. pedig novemberben jelenik meg. A 10. pedig csak jövőre, de nem tudom, mikor.

True Blood 9.

jojó-chan,2010.08.21 23:49

Szia!

Gratulálok, gyors voltál mint mindig! ^^ Biztosra veszem, hogy ismét remek a fordítás :)
Tudsz valamit a 8. (Weisz Böbe fordítása) és az általad fordított, a 9. kötet megjelenésének dátumáról?
És ismét lesznek eladó dedikált pédányok? :)
Előre is köszönöm! További kellemes nyarat, már amennyi megmaradt belőle :D

lady30@freemail.hu

LadyA,2010.07.22 23:08

Szia!

Köszi! Jól telik a nyár, már nyaraltunk és még fogunk is. A TB 9.-nek pontosan a fele van kész. Most először nem fordítok a nyaralások alatt, de még így is hamarabb kész leszek az aug. 30.-i határidőmnél. A könyv tényleg jó lesz. :))

True Blood 9.

jojó-chan,2010.07.22 21:21

Szia!

Remélem jól telik a nyarad! :) Hogy állsz a TB 9. fordításával? Már nagyon várom, remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek mondják! ^^
További sok sikert a fordításokhoz és kellemes nyarat!

lady30@freemail.hu

LadyA,2010.06.19 19:10

Köszönöm! Nem tudom, hogy áttörés-e, az viszont biztos, hogy eddig ez a legjobb rész. Csak kapkodom a fejem, mennyi minden történik benne, és alig tudom abbahagyni az olvasását. Úgy hallottam, hogy a 8. rész is ilyen izgalmas.

True Blood 9.

jojó-chan,2010.06.19 10:23

Azt mondják, hogy ez a kötet nagy áttörés volt :)
Már nagyon várom!
Sok sikert a fordításhoz!