Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


44. Sophie Jackson: Egy lépés feléd

2016.06.22

 

 

From award-winning fanfic phenomenon Sophie Jackson, the third novel in the sexy and emotionally intense blockbuster A Pound of Flesh series.

Life in New York for ex-con Riley Moore is pretty damn good, until a call from his mother shatters the calm: his father has suffered his second heart attack in two years and is in a critical condition. Leaving everything behind, Riley flies home to Michigan for the first time in five years to support his mother and do his best to make amends with his father. He also tries not to think about Lexie Pierce, the only girl he ever truly cared about, and who broke his heart.

When they inevitably meet, memories of their love make Riley yearn to reconnect, despite the pain they both suffered. Though she's wary, and has a secret she’s hidden from him for five years, Lexie has little willpower when it comes to Riley and she agrees. Besides, after all that has gone before, she owes it to both of them to find out if they can love each other again.

Can they both overcome their sorrow and secrets and finally share their life together?

A powerful new voice in modern romance, Sophie Jackson has crafted a passionate love story with unforgettable characters that will stay with you long after you’ve turned the last page.

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eco Slim Vélemények és ajánlások

NicolaEsteban,2018.11.17 19:46

Ezt az eredményt azonban eltérőek lehetnek, attól függően, hogy a súly a személy, illetve az adagolás. Miért vásároljon Eco Slim? Eco Slim egy diéta pirula rendkívül erős, köszönhetően a jelenléte a Eco Slim. Azért, mert a mellékhatások, ez utóbbi jelenleg tiltott forgalmazásának egyes országokban bár ultra erős. <a href=http://infazavr.org/hondrocream-magyarorszagon-vasarloi-velemenyek-es-ajanlasok-orvosi-velemenyek.php>http://infazavr.org/hondrocream-magyarorszagon-vasarloi-velemenyek-es-ajanlasok-orvosi-velemenyek.php</a> Miért nem hagyhatom figyelmen kívül a magas vérnyomást? A magas vérnyomás veszélyes tendencia. Nyugodt állapotban testünknek 120/80-os nyomásnak kell lennie, és ez a norma. De bizonyos tényezők hatására a vérnyomás emelkedik, és van egy olyan probléma, mint a magas vérnyomás. Ez a betegség a szív-érrendszerre, amelyek több mint 65% a férfiak és a több, mint 61% a nők a 30 év és 75 év.