Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


37. Cora Carmack: Szerepváltás

2014.01.01

 

szerepvaltas.jpg

 

Néha teljesen el kell engedned magad, hogy megtudd, ki is vagy igazán...

A legtöbb lány álma, hogy a főiskola befejezése után körbeutazhassa Európát. Gondtalanul, szülők nélkül és egy korlátlan hitelkártyával. Kelsey Summers sem kivétel ez alól. Ez lesz élete legnagyobb élménye… vagy legalábbis ezzel győzködi magát.

Nemcsak hogy élvezheti az életet kötöttségek nélküli kapcsolatokban, de még az apját is idegesítheti azzal, hogy felelőtlenül szórja a pénzét. Eddig minden a terv szerint halad. Budapesten egy belvárosi romkocsmában Kelsey éppen táncolni készül két magyar sráccal, amikor István (vagy Tamás?) megcsókolja. A kínos, nyálban úszó csók után Kelseynek elmegy a kedve az egésztől, amire felfigyel egy első osztályú amerikai szépfiú a bárpultnál, Jackson Hunt. Kelsey fel akarja kelteni a srác figyelmét, de nem pont így tervezte.

 

Sajnos azonban a magányát sem az alkohol, sem a bulizás nem képes elűzni, talán csak Hunt, aki néhány véletlen találkozás után rábeszéli, hogy utazzanak együtt, és meggyőzi, hogy az ivás helyett inkább a kalandot válassza. Kelsey minden új város és új élmény után egyre jobban magára talál, a szívét viszont lassan-lassan elveszíti. Hunt segítségével megtalálja az álmait és a vágyait, ám minél többet derít ki saját magáról, annál inkább rájön, milyen keveset tud a másikról. 

 

 Fénykép: I know this is Kellan Lutz, but when I look at this, I just see Kelsey and Hunt.  Fénykép: Helyzetjelentés: A Finding It 65%-ával vagyok készen. Jól haladok, úgy tűnik, megint sikerül határidő előtt befejeznem a munkát. :) Kedvcsinálónak itt egy kép, hogy nézhet ki a főszereplő.

 

Fénykép: If you've not met Jackson Hunt, FINDING IT is on sale for $3! And his novella SEEKING HER released today at just $.99! This is how I see him (in case you needed more motivation).    

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.