Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


33. J. R. Ward: Végre szeretők

2013.05.21

 vegre-szeretok.jpg

 

Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

 

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke  születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha  egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

 

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lady30@freemail.hu

LadyA,2013.05.24 07:51

Kedves Csenge!

Én is örülök, hogy megkaptam a könyvet, és mivel szept. vége a határidőm, szerintem karácsonyra várható a megjelenése.
A Rapture-re még nem kértek fel, de a kettőt együtt nem is vállalnám, főleg hogy a másik két kiadótól is talán várható megbízás. Nem hiszem, hogy abbahagyják ezt a sorozatot, csak egy kicsit várni kell rá. Mellesleg a Rapture nekem nagyon tetszik, már majdnem teljesen elolvastam. (most jutott rá időm) Jelenleg az angyalos sorozat átvette nálam a vezetést az FTT-vel szemben. :))
Üdv.
Andi

Örülök :)

Csenge,2013.05.23 01:34

Kedves Andrea!
Örömmel látom és olvasom, hogy végre felkértek a következő Fekete tőr testvériség részének lefordítására! :D El se hiszem, hogy végre megtörtént! Tudom, hogy Te mindig nagyon jó fordításokat adsz ki a kezdből, de a kiadó miatt nem vagyok túl bizakodó... Remélem nem húzzák sokáig a kiadást, miután lefordítottad! Minden estre nagyon örülök, hogy legalább már a te kezedbe tudhatjuk a könyvet és remélem hamarosan az én kezembe is ott lehet! :)
Arról esetleg lehet valamit tudni, hogy a Rapture-re felkértek-e már vagy mikor fordítod? Nagyon szeretem Ward Bukott angyalos sorozatát is, sajnálnám, ha itthon abbahagynák... :(
Előre is köszönöm a válaszodat és jó munkát, fordítást kívánok Neked! ;)
Üdv, Csenge