Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


31. Judith McNaught: Kettős játék

2013.02.12

 kettos-jatek.jpg

 

 

Nick Sinclair jóképű, rámenős üzletember, aki mindent megszerez, amit megkíván. Amikor új titkárnő érkezik a vállalatához, őt is azonnal magának akarja – csakhogy Lauren Danner nem könnyű préda. A magabiztos, gyönyörű nő eddig ismeretlen érzéseket kelt a férfiban, és rég eltemetett, múltbeli sebeket is feltép benne.
Lauren nemcsak a férfi szívében okoz felfordulást, hanem a cégénél is. Akarata ellenére egy jól titkolt konspiráció kulcsfigurájává lép elő, amely komoly bajba sodorhatja a vállalatot. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy új munkahelyén rátalál a szerelem: végzetesen beleszeret a csapodár igazgatóba, és hamarosan a cég ügyei helyett a férfi szívének kiismerése lesz az egyetlen célja.
Vajon szerelmük ki tud teljesedni a hazugságok szövevényes hálójában? Az elfojtás és a kétely képes lesz teret adni a boldogságnak? Judith NcNaught (Emlékezz rám!, Álomkirályság) regénye többek közt ezekre a kérdésekre is keresi a választ. Mesterien formált karakterei és tüzes szenvedélytől átitatott sorai nem fognak csalódást okozni a romantika kedvelőinek.

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

aki_chan@windowslive.com

Zsaniiii,2013.06.05 13:16

Szia, felkeltette az érdeklődésemet a könyv. Mindenféleképpen szeretném majd megvenni, de azért érdekelne, hogy neked, hogy tetszett? :) Köszi a választ. Üdv, Zsani

Re: aki_chan@windowslive.com

LadyA,2013.06.05 15:40

Szia!

Tetszett a könyv, bár McNaught nem tartozik a kedvenceim közé. A könyv második fele számomra sokkal jobb volt, mint az első. Nem akarok előre elárulni belőle semmit, ezért nem tudok többet mondani. :))