Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


24. J. R. Ward: Irigység

2011.10.21

 

irigyseg-0.jpg 

 

Egy sorozatgyilkos fiaként a gyilkossági nyomozó, ifjabb Thomas DelVecchio a gonosz árnyékában nőtt fel. Most állampolgári kötelesség és vak gyűlölet között egyensúlyozva vezekel apja bűneiért, miközben saját démonaival harcol. Veck megfigyelésével Sophia Reillyt, a belső ellenőrzés hadnagyát bízzák meg, aki nem csupán szakmailag, de magánemberként is érdeklődik a férfi iránt. Vecket és Sophiát valami más is összeköti… Jim Heron, a titokzatos idegen, aki túl sok választ tud… ám olyan kérdésekre, amelyek halálosak. Amikor Veck és Sophia nyakig merül a jó gonosz ellen vívott harcában, a bukott angyal az egyetlen, aki megmentheti őket az örök kárhozattól.

 

J. R. Ward új bestsellersorozata a hét főbűnről, szerelemről és szenvedélyről, sikerről és gazdagságról, hatalomról és bosszúról világszerte meghódította a Fekete Tőr Testvériség című sorozat rajongóit.

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete munkáim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Megjelenés

LadyA,2011.11.04 20:54

Szia Gabi!

Annyit tudok, hogy a határidőm február 13, de mondjuk, február elejére készen leszek vele. Ha minden jól megy. :)) A megjelenés a leadásom után 1-1,5-2 hónap szokott lenni.

Re: Megjelenés

Gabriella666,2011.11.14 21:11

Tehát reménykedjünk, hogy a Nyuszi hozza majd! :) Köszi az infót! És jó munkát hozzá!

Megjelenés

Gabriella666,2011.11.03 19:54

Szia Andi! Annyit lehet tudni, hogy kb. mikorra lehet számítani megjelés fronton?
Köszi!